EVENT

praktisch

Amigosrun 2019

=

Start en einde

Het startschot wordt gegeven om 19 uur.  Het parcours blijft open tot 21 uur.  Daarna blijven de bars en de DJ’s voor de ambiance zorgen tot middernacht.

=

Parcours

Het parcours is 100% offroad en zijn rondjes van 2km rond de Sint-Pietersplas. 

=

Bevoorrading

Voor alle lopers is gratis water voorzien langs het parcours.  Per afgelegde ronde ontvangt u een jeton die je kan inwisselen aan de bar

=

Sfeer en verlichting

Het parcours is voorzien van sfeerverlichting en muziek.  Een eigen looplampje wordt wel aangeraden.

goeste

drinks&food

Per afgelegde ronde ontvangt u een jeton.  Hoe meer rondje je wandelt of loopt, hoe meer jetons je kan ontvangen tijdens de 2 uur dat het parcours toegankelijk is.  De jetons kunnen tussen 19 uur en middernacht gebruikt worden aan één van de bars om een drankje te nuttigen.  Er is keuze tussen verschillende frisdranken, bier, jenevers of warme dranken zoals chocolademelk, koffie of soep.

Er zullen eveneens foodbars zijn met heerlijke BBQ worsten.

 

TIP

We raden aan om met grote dorst langs te komen, er is ruim voldoende drank voorzien.  Hoe meer jullie drinken, hoe meer we kunnen storten voor het goede doel!

Tarief

Voorinschrijven kan tot donderdag 19 december.  Prijs 10 euro.
Daginschrijvingen kosten 12 euro.

Parking

Met de fiets is er steeds plaats!  Voor wie toch met de wagen komt, is de locatie bereikbaar via de Blankenbergse Steenweg. U kan parkeren op de parking voor het domein of langs de Blankenbergse Steenweg.

twijfel niet

schrijf je nu in